Søgemaskineadfærd

Søgemaskiner er sandsynligvis den største kilde til besøgende på dit website - men ved du hvordan de bruger sitet? Med PathShaper kan du lære hvordan de indekserer dit site.


Der er mange muligheder for at studere søgemaskineadfærd i PathShaper:
  • Du kan få et overblik over mængden af besøg fra de forskellige søgemaskiner i en given periode.
  • Du kan differentiere mellem de forskellige søgemaskiner i dine analyser og skræddersy dine robots.txt-filer til de enkelte søgemaskiner.
  • Du kan se, hvilke sider de har fundet på dit site.
  • Du kan se med hvilken frekvens søgemaskinerne indeksere de individuelle sider på dit site, og på den måde konkludere hvilke de ser som vigtigst. Det er ikke sikkert der er sammenfald mellem dette og din egen opfattelse - hvis der ikke er, er der måder hvorpå du kan ændre søgemaskinernes opfattelse.
  • Du kan gå helt ned i detaljerne og studere nøjagtigt, hvilke forspørgsler søgemaskinerne har lavet i et query-niveau.
  • Du kan også bortfiltrere data fra alle robotter, så du udelukkende fokuserer på dine kunders adfærd.
  • Du kan søge efter fejl - at returnere fejl på en hjemmeside til Google og andre søgemaskiner fører til, at din hjemmeside ikke får den placering, den har fortjent. Samtidig kan det være frustrerende at sidde og vente på at de sider, du lige har lavet, dukker op i søgeresultaterne. PathShaper giver dig muligheden for at studere søgemaskinernes adfærd på din hjemmeside i detaljer.

Alt i alt kan du få en bedre forståelses af hvordan søgemaskinerne behandler din side ved at se, hvordan de opfører sig på den - og bruge denne forståelse til at forbedre dine placeringer.

Kontakt

Tag et møde med os, hvor vi snakker om fordelene din virksomhed kan have af at implementere PathShaper.